Hirdetés

Ez már messze több mint barátság: Mikes Anna elképesztő dolgot tett Krausz Gáborért

 portré

Krausz Gábor a Dancing with the Stars legutóbbi adásában lázasan lépett színpadra. Mikes Anna elképesztő dolgot tett érte.

Nem túlzás: a Tóth Gabi által porig alázott Krausz Gábor számára felér egy terápiával a Dancing with the Stars mostani évada és a Mikes Annával közös munka. Nem csoda, ha a sztárséf meghatottan üzent partnerének, akivel nagyszerű hírt is bejelentett.

Krausz Gábor és Mikes Anna nem árulták el a műsorban, hogy a sztárséf betegen készült fel a két produkciójukra, és nem gyógyult meg az adás előtt.

„Összességében elégedettek vagyunk az esti táncokkal, viszont volt valami, amit a műsorban nem akartuk mondani, hogy ne befolyásoljon senkit... Én lázasan, betegen vagyok épp. Így nehezebb volt, de próbáltam fókuszálni, a héten pedig Anna öntötte belém a gyógyszereket, a lázcsillapítót, meg a lelket is persze. Ez most nem volt 120 százalék, de mondjuk 99" – mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki saját bevallása szerint tipikus férfi, ha betegségről van szó.

„Már egy köhögéstől is attól félek, hogy ez volt az utolsó napom. De a legtöbb férfi ilyen, és a legtöbb nő ezt jól kezeli" – magyarázta a sztárséf. 

Szombaton a táncosoknak egy párbajra is vállalkozniuk kellett. Krausz Gábor és Mikes Anna a Király Linda és Suti Andris párossal versenyeztek. Ebben a produkcióban a páros egy színes ruhát viselt. 

„Ezt a narancssárgát nem annyira szerettem volna, de ehhez a tánchoz állítólag ez passzolt. Mindenképp a fekete szerelés áll hozzám közelebb, volt egy kis fekete szemsmink, kaptam egy menő lógós fülbevalót, még a hajamat is a produkció kedvéért nyírtuk fel így. Ezt most nagyon éltem."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés