Hirdetés

Sokkoló baleset az Európa-bajnokságon: lezuhant egy szurkoló a lelátóról

Nap Híre portré Nap Híre

Durva baleset történt a berlini Olimpiai Stadionban, egy lengyel szurkoló lezuhant a lelátóról az Ausztria elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Lengyelország számára nem alakult jól a németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulója, ugyanis a pénteki meccsen 3-1-re kikaptak az osztrákoktól. Ezzel eldőlt, hogy a pont nélküli lengyelek számára véget ért az Eb, ugyanis még ha az utolsó fordulóban le is győznék a franciákat, akkor is Ausztria mögött végez az egymás elleni meccsnek köszönhetően - a hollandokat és a franciákat pontszámban már nem érhetik utol - írja az Origo

A lap beszámolója szerint a meccsen egy sokkoló eset is történt, ugyanis egy szurkoló leesett a lelátóról és súlyosan megsérült. A berlini tűzoltóság szóvivője megerősítette, hogy a drukker három méter magasból zuhant az alatta lévő szintre és több helyen súlyos sérülést szenvedett, valamint rövid ideig eszméletlen volt, ezért a berlini kórházba szállították.

A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, de a berlini rendőrség bizonyíték hiányában kizárta annak a lehetőségét, hogy bűncselekmény történt volna.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés