Hirdetés

Döbbenetes módon megaláztak egy házaspárt ebben az étteremben

Nap Híre portré Nap Híre

Később az étterem tisztázta magát.

Futótűzként terjed a Reddit egyik csoportjában egy kép, ami egy éttermi számláról készült. A posztoló kiemelte, az amerikai Oregon államban a feleségével egy Beavertonban található étterembe látogatott el, ahol finom ételeket ettek, valamint ízletes koktélokat fogyasztottak. A vacsora után pedig a megszokottak szerint kikérték a számlát, ám egészen megdöbbentő tétel fogadta őket az alján.

Bár azon megakadt a szemük, hogy túlzóan nagy összeget kell fizetniük, így egyesével megnézték a felsorolt tételeket, majd az utolsónál nem hittek a szemüknek. A 75 dolláros végösszeg ötödét az utolsó tétel adta, ami egy 15 dolláros "Seggfej vagy" elnevezésű koktél volt.

Csakhogy a megnevezés alapján nem tudták elsőre, hogy egy koktélról van szó, így magyarázatot követeltek a pincértől, amit hamar meg is kaptak. Bár az étlapot és az itallapot is látták, de elfelejtették, hogy a koktél milyen fantázianevet kapott - írja a TWN.

"Ez határozottan meglepett" - írta a megosztott fotó mellé a férfi, aki hozzátette, ezt követően az étlapon észrevették a furcsa elnevezésű ételeket is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés