Hirdetés

Békülni akart barátnőjével, majd megverte és megerőszakolta

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A férfi nem tudta elfogadni a visszautasítást, ezért dühbe gurult és borzalmas dolgokat művelt a 37 éves nővel.

Egy 37 éves nő kérte a rendőrök segítségét, miután a volt barátja arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat találkozót kért tőle még tavaly nyáron. A nő beleegyezett és elment a férfi táborfalvai lakásához. A házba nem akart bemenni, de a férfi addig "hízelgett" a rendőrségi közlemény szerint, míg meggondolta magát.

Ölelgette a nőt, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki. A nő azonban hajthatatlan volt, visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte, nem akar tőle semmit.

A férfi itt dühbe gurult, az ágyra lökte a volt párját, majd megerőszakolta a folyamatosan védekezni próbáló nőt. Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a nő fejét és karját, majd újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta. Miután a nőnek sikerült elhagynia a házat, hívta a rendőrséget. Az áldozat az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A dabasi rendőrök néhány órával később felsőlajosi lakásában elfogták, majd előállították a férfit.

Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt részben beismerte. A bántalmazást nem tagadta, ám a megerőszakolását igen. Elmondta, hogy volt párjával „se veled, se nélküled” viszonyban vannak. Vallomása szerint a gyanúsításban szereplő időpontban nem volt köztük szexuális együttlét, az szerinte egy nappal korábban történt, amit szerinte mindketten akartak.

A rendőrség most átadta az ügyészségnek az iratokat.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés