Hirdetés

Ennek a gyönyörű kislánynak az édesapját gyilkolták meg Hajdúszoboszlón

Nap Híre portré Nap Híre

Szalonnasütés közben öltek meg egy lengyel férfit Hajdúszoboszlón.

Egy hajdúszoboszlói pár elásta, majd betont öntött lengyel vendégük holttestére. A hajdú-bihari nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, emberölés bűntett miatt kell felelniük.

A férfi eltűnését még október elején jelezték a hozzátartozók. Utolsó információjuk az volt, hogy a 43 éves férfi hajdúszoboszlói ismerőseihez ment látogatóba Magyarországra.

A helyi rendőrök azonnal az eltűnt keresésébe kezdtek és első ízben azt derítették ki, hogy kihez érkezett a külföldi. Hamar kirajzolódott, hogy egy pár látta vendégül.

A 31 éves nőt és barátját, egy 41 éves férfit kihallgatták nyomozók a rendőrkapitányságon. Az elszámoltatás után mindketten megtörtek, és beismerték, hogy van közük a lengyel férfi eltűnéséhez.

Szeptember 30-án szalonnát sütöttek a magyar pár kertjében, beszélgettek, alkoholt is fogyasztottak. A két férfi azonban szóváltásba keveredett, verekedni, dulakodni kezdtek, ami a lengyel állampolgár halálához vezetett.

Ezt követően az elkövető ásott a kertben egy majd 2 méteres gödröt, beletették a testet, mindeközben egy hordóban elégették ismerősük személyes tárgyait és a hátizsákját. Napokkal később a férfi kb. 12 cm betont öntött a betemetett holttestre.

A Bors azt írja, a 43 éves lengyel férfit kislánya, Natalka is gyászolja. A közösségi oldalakra feltöltött képek alapján apa és lánya között szoros, szeretettel teli kapcsolat volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés