Hirdetés

Brutális részletek derültek ki az eltűnt kézilabdázónő haláláról: egy műanyag zsákban találták meg a holttestét

Nap Híre portré Nap Híre

Egy szlovák portál, a startitup.sk információi szerint Simsik Cynthia már 5 napja halott volt, amikor a rendőrök rátaláltak. Úgy tudják, a nő holttest egy műanyag zsákba tekerték.

A naphire.hu is megírta, hogy meghalt Simsik Cynthia, a korábban hét magyar csapatban is pályára lépő kézilabdázó. A 31 éves jobbszélső Dunaszerdahelyen élt, ám nemrégiben eltűnt és a rendőrség is kereste. 

Az Index most egy szlovák hírportál információira hivatkozva azt írja, hogy a DVSC korábbi játékosa már legalább öt napja halott volt, amikor a rendőrök rátaláltak, holttestét pedig egy műanyag zsákba tekerték. Úgy tudni,  családi problémák miatt Cynthia az utóbbi időben a szlovákiai Nagymegyeren élt második férjével és két gyermekével. A fiatal édesanya vélhetően gyilkosság áldozata lett. 

Cynthia édesapja a szlovák lapnak azt mondta, egy hibátlanul megírt üzenetben a lánya azt írta, el akarja dobni magától az életét. A férfi azonban azonnal arra gyanakodott, hogy valaki más fogalmazta meg a levelet. Azonnal felkereste lánya lakcímét, ott viszont csak Cynthia párját találta akkor, akivel együtt indultak megkeresni a nőt. Később a polgárőrség is csatlakozott hozzájuk.

Cynthia holttestét végül öt nappal később találta meg a rendőrség abban a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste. A nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, állította a Startitup forrása. A gyászoló édesapa azt is elárulta: Cynthia párja a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, amikor pedig ő ezt észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, ahonnan később visszavitte a házba. 

A 31 éves korában elhunyt Simsik a Szent István SE, DVSC, Hajdúnánás, Dorog, Szombathelyi Haladás, Csurgó és a Komárom színeiben 371 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1730 gólt dobott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés