Hirdetés

Borzalmas tragédia Berlinben, előkerült az eltűnt 24 éves lány holtteste

Nap Híre portré Nap Híre

Egy járókelő talált rá a fiatal lány holttestére.

Megtalálták annak a 24 éves mexikói diáklánynak a holttestét, aki még július 22-én tűnt el Berlinben. María Fernanda Sánchez holttestét egy járókelő találta meg szombaton, méghozzá egy csatornában az Adlershof negyedben.

A német rendőrség kiemelte, hogy a fiatallányt több százan keresték, és még az Interpol is körözést adott ki. A feltételezések szerint a nő két héttel ezelőtt hagyta el a Berlin délkeleti részén lévő kollégiumot. A szülei azután kezdtek aggódni, amikor másnap sem tudták elérni a lányukat, így Németországba repültek, hogy csatlakozzanak a keresőkhöz. A lány laptopja és telefonja a szobájában volt.

A hatóságok úgy gondolják, hogy vannak arra utaló jelek, miszerint Sánchez lelkileg sérülékeny állapotban volt eltűnésekor, azonban az apja szerint bár hiányoztak neki az otthoni barátai és a családja, de számos terve volt a jövőre nézve - írja a 24.hu.

A rendőrség a lány eltűnésével kapcsolatban több mint 100 bejelentést kapott. A rendőrség szóvivője szerint a diáklány halála körül "külső behatásnak nincs jele", később mégis bejelentették a boncolást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés