Hirdetés

Elszabadult a pokol a Széll Kálmán téren, a legrosszabb rémálom vált valóra

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Váratlanul rosszul lett a buszsofőr a volán mögött, ezután szabadult el a pokol a Széll Kálmán téren.

Brutális baleset történt péntek késő délután a főváros XII. kerületében, ahol egy turistabusz vezetője rosszul lett. A sofőr éppen a Szilágyi Erzsébet fasoron haladt a járművel a Széll Kálmán tér felé, amikor hirtelen rosszul lett a volán mögött. Ezután a busz irányíthatatlanul gurult tovább: először egy jelzőlámpának ment neki, majd meghúzta egy Mercedes oldalát, majd felhajtott egy járdaszigetre, ahol kidöntött egy jelzőtáblát, nekiment a villanyoszlopnak és leszakított róla egy jelzőlámpát.

Azonban ezután sem tudott megállni a busz, lassan áthaladt a kereszteződésen, áttért a szembejövő oldalra, ahol a piros jelzésnél álló autóknak ütközött - írja a Budapest Környéke a baleset részleteit.

A szemtanúk, köztük egy motoros futár a buszhoz rohantak, kívülről a vésznyitóval kinyitották az első ajtaját és kihúzták az eszméletlenül a kormányra borult sofőrt, lefektették a földre és megkezdték az újraélesztését. Rövid időn belül a helyszínre riasztott mentők is megérkeztek, akik magas szinten folytatták az életmentést, ami végül sikeres volt, így kórházba tudták szállítani a férfit.

Az öt autóban összesen nyolcan utaztak, ők nem sérültek meg, a busz fedélzetén pedig nem tartózkodtak utasok. A helyszínre a fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltókat riasztották, de végül nem kellett beavatkozniuk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés