Elon Musk tovább sokkolja az embereket a Twitteren

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mint ismert, Elon Musk nagyjából egy hónapja megvásárolta a Twittert, a tulajdonos pedig azóta rengeteg változtatást vezetett be. Sőt gyakran a felhasználók bejegyzéseihez is hozzászól, de a legmegdöbbentőbb az, hogy saját magával is elbeszélget.

Amikor az FTX Group november közepén összeomlott, Elon Musk hozzászólt a vállalat kriptovalutákról közzétett bejegyzéséhez. „Ahogy már korábban is mondtam, ne fogadjatok a kriptókra!” – állt a Twitter-üzenetben, és azt javasolta a vállalkozóknak, hogy inkább teremtsenek valódi értéket azzal, hogy figyelnek az embertársaikra. Elon Musk ezután egyetértett a hozzászólással: „Pontosan” – válaszolta saját bejegyzésére - adta hírül az Index.

Elon Musktól az sem áll távol, hogy a saját gondolatait kedvelje, sőt az elmúlt hónapokban több mint egy tucatszor tette meg ezt. Az egyik bejegyzés, amit belájkolt, arról szólt, hogy saját maga végzi el a nehéz munkát, mert nincs olyan ember, aki olyan jól tudná csinálni, mint ő. De gyakran kedveli a rajongók bejegyzéseit is, amelyekben az ő idézetei szerepelnek.

Ez is érdekelhet