Hirdetés

Elképesztő győzelem: a Fradi megverte a Monacót

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az Európa-liga csoportkörének második meccsén a Ferencváros a francia bajnokságban tavaly a harmadik helyen végző Monacóhoz utazott. Az első félidőben a magyar bajnok jobban játszott az ellenfelénél, gólt is szerzett a Fradi, de hosszas videózás után úgy ítélték meg, hogy Tokmac lesen kapta a labdát - írja a 444.hu.

A másodi félidőben a Monaco aktívabb lett, időnként a Fradi nehéz helyzetbe került, de a 80. perc végén Vécsei Bálint megszerezte a vezetést a magyar csapatnak, ezzel 1-0-ra nyert a Fradi.

A ferencvárosi Amer Gojak (j) és Ruben Aguilar, a francia csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én.
A ferencvárosi Amer Gojak (j) és Ruben Aguilar, a francia csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mindez azt jelenti, hogy a Fradi két meccs után hat ponttal áll, és ezzel együtt vezeti is a csoportját az Európa-ligában. A gólszerző Vécsei a meccs után úgy fogalmazott, hogy végig kontroll alatt tartották a mérkőzést, a stabil védekezésből pedig megvoltak a kontrák. Úgy gondolja, most bebizonyították, hogy fel tudják venni a versenyt a komoly csapatokkal is.

A Ferencváros a harmadik fordulóban, október 6-án a szerb bajnok Crvena zvezda otthonában lép pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés