Hirdetés

Eljött az idő: brutálisan visszavágott a Heti Napló riportere

Nap Híre portré Nap Híre

Egy régi munkahelyi ugratás történetében nyílt újabb fejezet, de mondhatnánk azt is, a Heti Napló tapasztalt riportere pontosan tudta, eljön majd még az ő ideje. Most eljött.

Bár még csak hatvanéves, már a harmincasok se nagyon tudják, hogy mi az a magnókazetta. Egykazettás, kétkazettás, TDK, vagy Polimer - a fiatalabb generációknak már fogalmuk sincs, mit jelentenek ezek. A nem mindennapi születésnap kapcsán a Heti Napló riportere egy riportban eleveníti majd fel a hanghordozó születését, majd váratlan halálát. L. Dézsi Zoltánnak ráadásul a forgatások alatt eszébe jutott egy régi ígérete, így revansot is vett Naplós kollégáján, Berecz Petin.

“Amikor a Naplós könyvet írtuk, ami hatalmas siker lett, Peti azt írta rólam a fejezetében, hogy egy boomer vagyok. Azaz semmilyen technikai kütyühöz nem értek, így még azért is őt hívom fel, hogy hogy kell a számítógépet bekapcsolni” - emlékezett a Naphire.hu megkeresésére L. Dézsi, majd hozzátette, hogyan ért véget akkor egy időre a “harcuk”: “Akkor mondtam neki, hogy “Petike, eljön majd az idő, amikor visszavágok neked!””.  Úgy tűnik, ez az idő most jött el.

A Naphire.hu információi szerint L. Dézsi nem mindennapi kísérletnek vetette alá fiatal kollégáját: Berecz Peti egy TDK kazettát és egy retró golyóstollat adott a kezébe, hogy rájöjjön a két tárgy összefüggésére. Úgy tudjuk: a próba csúfos véget ért. Amikor L. Dézsi Zoltán arra kértük, avasson be minket a részletekbe, csak annyit közölt: vasárnap este érdemes megnézni a Heti Naplót. “A naplósok szívatós versenyében 1:1 az állás” - mosolygott sejtelmesen a riporter.

Hogy mire ment Berecz Peti a kazettával és tollal, az vasárnap este az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorból kiderült a Híradó után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés