Hirdetés

Egy mosómedve és a legjobb barátnő "tette tönkre" az eljegyzést, mégsem haragszanak rájuk

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Nathan és Kate életének egyik legfontosabb napján valaki ellopta a show-t.

Nathan és Katie
Nathan és Katie Fotó: Instagram

Az eljegyzés azon fontos pillanatok egyike az életben, amit a legtöbben valószínűleg - ha tehetik - valamilyen formában megörökítenek. Ma már egyszerű dolgunk van, elég előkapni a telefont a zsebünkből, és tökéletes fotókat vagy videókat készíthetünk a nagy pillanatról.

Az viszont benne van, hogy valami miatt a videó nem lesz tökéletes. Ez történt akkor is, amikor Nathan Demetri a háza hátsó udvarában fél térdre ereszkedett, és megkérte barátnője, Kate Jones kezét. Mindez meglepetés volt, a lány semmit sem tudott arról, mire készül a párja. Nathan megkérte Kate legjobb barátnőjét, Mary Dawsont, hogy vegye videóra a pillanatot, amikor a gyűrűvel a kezében letérdel a lány elé.

A barátnő eleget is tett a kérésnek, és mindent felvett - kivéve a letérdelős pillanatot.

Ugyanis amikor Nathan előhúzta a zsebéből az ékszerdobozt, Maryt megzavarta a koncentrálásban egy mosómedve. Az állat a kerítés mellett jelent meg, ahol Mary állt, a lány pedig a hang irányába fordult - a kamerával együtt. Mire Mary észbe kapott, és visszafordult a pár felé, már késő volt, elhangzott az "igen", és már csak az ölelkezés került fel a videóra.

Kate elmondta a CNN-nek, hogy barátnője rettentő ideges volt és sütött róla a bűntudat, de nem haragudtak rá, sőt, inkább viccesnek találták a szituációt. Persze ebben közrejátszhatott az is, hogy Kate testvére szintén a helyszínen volt, ő viszont végig videózott. 

A videó alig néhány nap alatt letarolta az internetet, meg is mutatjuk: 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés