Hirdetés

Meghalt a 300 ezres tartozás miatt kilakoltatott Zsuzsa néni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Októberben, polgári engedetlenséggel, élőláncot alkotva tilakozott egy kilakoltatás ellen az A Város Mindenkié (AVM), kiegészülve Jámbor András, Tordai Bence, valamint Csárdi Antal országgyűlési képviselőkkel, és Misetics Bálinttal, Karácsony Gergely tanácsadójával.

A csapat egy 67 éves lipótvárosi nő mellett ált ki, akit úgy tettek ki az utcára, hogy a polgármester korábban megszavazta a kilakoltatások felfüggesztéséről szóló fővárosi határozatot. Bár az AVM felajánlotta, hogy kifizeti a nő tartozását, azonban a polgármester nem adott sem felfüggesztést, sem pedig halasztást - írja az RTL.

Jámbor András a közösségi oldalán egy szomorú hírről számolt be, ugyanis a kilakoltatott nő, Zsuzsa nemrég elhunyt. 

300 ezer forintért, miközben a végrehajtói maffia korrupt vezetője, Schadl György alig pár utcával arrébb négyzetméterenként keresett ennyit azokon az ingatlanokon, amelyeket az V. kerület eladott neki

- írta a közösségi oldalán a politikus, majd hozzátette: Zsuzsa doktor volt, franciatanár és a sajtóban rágalmazták azzal, hogy a szomszédok nehezen viselték el. "Nemhogy nem panaszkodtak rá, hanem szerették Zsuzsát" - tett ehozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés