Elhagyja Magyarországot az RTL Klub sztárja

  • Sztárok
Garai Kitti portré Garai Kitti

Molnár Gusztáv váratlan döntést hozott: elhagyja Magyarországot. Mint azt a Naphíre is megírta, néhány nappal ezelőtt a színész felesége bejelentette, hogy véget ér a házasságuk. Fazekas Vivien azután döntött a válás mellett, hogy észrevette, hogy férje más nőkkel szexuális tartalmú üzeneteket vált. 

"Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom" - nyilatkozta Gusztáv, miután a felesége közölte vele, hogy nincs visszaút, végleg vége a házasságuknak. 

Az alkoholproblémákkal küzdő színész most komoly lépésre szánta el magát, új életet akar kezdeni.

"Kedves követőim. Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni" - írta a Facebook-oldalán.

Cimkék:
  • Magyarország
  • dráma
  • elköltözik
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet