Hirdetés

Egy részeg betörő aludt a nő kanapéján reggel: beleszeretett

 portré

Szerelem volt első látásra! A New York-ban élő Katherine Johnstone akkor találkozott először a leendő férjével, Michael Johnstone-nal, amikor a férfi 2016-ban egy kora reggel részegen a kanapéján aludt. Aznap egy buliból ment haza a lány, részegen és reggel a húgával, így igencsak elborzadt, amikor ébredés után meglátta az idegen férfit. A DailyMail híre szerint a telefonjával világítva lopakodott oda, hogy kiderítse, ki lehet ő. Miután kiderült, hogy sem ő, sem a testvére nem ismeri, kirohantak a házból és riasztották a rendőrséget.

A férfit a zsaruk ébresztették fel és magukkal is vitték. Bár a lakásból semmi nem tűnt el, biztonsági okokból a lányok feljelentést tettek. A Michael nevű férfi viszont azt állította csak részeg volt és azt hitte, a munkatársa kanapéján fekszik, ezért aludt el. Katherine elhitte a történetet, visszavonta a feljelentést, majd legnagyobb meglepetésére a férfi egy nap virággal és csokival látogatta meg, hogy elnézést kérjen.

És igen: ránézni kezdtek, összejöttek, tavaly májusban pedig össze is házasodtak. Kislányuk, Mila idén februárban született meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés