Hirdetés

Durván nekiestek a kommentelők a várandós Kulcsár Edinának

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edinának durván nekiestek a komjmentelők a közösségi oldalán, támadó kérdéseket tettek fel neki. Ennek ellenére a várandós édesanya őszintén válaszolt a támadásokra is.

A szépségkirálynő és a rapper párja, G.w.M a napokban jelentette be, hogy a születendő gyermekük kislány lesz, majd Edina azt is tudatta, hogy hivatalosan is véget ért a házassága Csutival. Ezt követően a rapper azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Edina arcképét a hátára tetováltatta.

A sztárpár a tetoválás apropóján egy pocakos fotót is posztolt, amivel remélhetőleg a rosszindulatú pletykák mennyisége is megfogyatkozik majd. Ám ez korántsincs így, sőt. A szépségkirálynő nemrég egy kérdezz-feleleket rendezett az Instagram-oldalán, aminek már az elején egy komoly beszólásra kellett válaszolnia.

Mi lesz, ha Márkkal is szétmentek? Egyedül maradsz 3 gyerekkel? Sosem tudni, mit hoz a sors...

- tette fel valaki a kérdést, amire Edina azt válaszolta, hogyha mindig az aggodalmaink mentén élnénk, akkor nem létezne boldog élet. Hozzátette, ő nem agyal ilyeneken, csak akkor foglalkozik a problémákkal, ha szemtől szemben találkozik velük, de jelenleg nagyon kevés esélyt lát arra, hogy ilyen bekövetkezne.

Kulcsár Edina egy másik kérdésre is válaszolt, elárulta a követőinek, hogy a várandóssága alatt sem unatkozik, mivel a jövőre nézve komoly tervei vannak és várhatóan a harmadik gyermeke megszületése után sem lesz megállás, ugyanakkor a családja a legfontosabb számára - írja a Bors.

Itthon leszek a babával! Ha dolgozom, azt is leginkább itthonról fogom tenni. Mostanában próbálok visszaállni a social media használatára, így a sok felkérésből pár együttműködésre is igent mondtam. Korábban távolabb éreztem jól magam ettől a világtól, most pedig ismét jól érzem magam benne, de azt nem tudom még, hogy ha megszületik a baba, akkor mit fogok érezn

- tette hozzá a sztár.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés