Hirdetés

Durva üzenetet kaptak Győrfi Pálék: "Nem ezért fizetem a kib***ott TB-t!"

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon kiakadt a mentősökre egy budapesti nő, aki csaknem egy órát töltött a mentőautóban ülve. 

Az Országos Mentőszolgálat egy rendkívüli esetet osztott meg a Facebook-oldalán: egy felháborodott nő azonnali vizsgálatot követelt, mert csaknem egy órát töltött egy mentőautóban ülve - szúrta ki a Tények.

A beszámoló szerint a 40 év körüli felkarsérült asszonyt a helyszíni ellátás után szállították volna kórházba a mentősök, azonban út közben egy közelben zajló közterületi újraélesztéshez továbbküldte az egységet a mentésirányítás. 

A nő az emailben azt írta: "k*****ra nem akarom nézni a nyitott ajtón át, hogy csöveket nyomnak bele valakibe, akinek kék a feje! Nem ezért fizetem azt a kib***oszt TB-t!'” A panaszos a mentésirányító azonnali felelősségre vonását követelte, így a mentők hivatalból kivizsgálták az esetet. 

Az eljárás tanúk meghallgatása nélkül zárult le tegnap, amiről a levélírót is értesítették a mentők. A rendszer adataiból ugyanis kiderült, hogy a mentésvezető a lehető legjobb döntést hozta, így igaz, hogy a (stabil állapotú) nő szállításában 57 perc veszteglés történt, ám az újraélesztéshez 4 perc 16 másodpercen belül megérkezett a segítség, miközben egy távolabbi szabad mentőegység is riasztásra került - írják. 

Azt is megoszották, hogy sajnos a 60 év körüli férfi életét nem sikerült megmenteni, a mentőegység pedig folytatta útját a kórházba az eredeti sérülttel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés