Hirdetés

Undorító dolgokat kérnek a dúsgazdag kliensek a dubajozó lányoktól

Nap Híre portré Nap Híre

Görög Zita a Telex podcast adásában nemrég arról beszélt, hogy a "dubajozás nagyon durván létező jelenség", és kiemelte azt is, hogy egyszer őt is kiküldték az arab emírségekbe. A modell is elárulta, hogy számtalan magyar érintett a dubajozásban, ráadásul nemrég név nélkül egy érintett is megszólalt az ügyben.

A szexmunkás elmondta, hogy akár ügynökségen keresztül is el lehet menni "dubajozni", de őt például egy barátnője szervezte be - írja a Blikk.

Havonta nagyjából egy-két partnert vállalok, amiből keresek annyi pénzt, hogy luxuskörülmények között éljek. A bevétel nagyban függ attól, mit vállal be az ember

- mondta az érintett nő, aki hozzátette azt is, hogy a sejkek általában hetekre "bérelnek ki" egy lányt, amiért akár 12 millió forintnyi összeget is fizetnek. Azonban alkalmanként durvább perverziókat is ki kell a lányoknak elégíteniük, amiért alkalmanként szintén 10-12 millió forintot kaphatnak. A dúsgazdagok egyébként sokszor nem készpénzben fizetnek, vannak akik észereket, gyémántot, esetleg Rolex órát "ajándékoznak" a lányoknak, ugyanis ezekkel feltűnésmentesen át tudnak jutni a határon.

Az egyik ismert celebről például tudom, hogy havi hétmillió forintért lehet kibérelni, és az ilyen alkalmakkor természetesen végig kint is tartózkodik Dubajban. Tudomásom szerint az is előfordult vele, hogy két-három napért közel négymillió forintot kapott

- mesélte a nő, és elmondta azt is, hogy a megrendelők között nemcsak arab sejkek, hanem orosz és amerikai üzletemberek is vannak, akik kifejezetten a lányok miatt utaznak Dubajba.

A témával foglalkozó szakember szerint a kiutazó hölgyek gyakran rengeteg traumával érkeznek haza, "ugyanis a szolgáltatásaikat igénybe vevő férfiak sokszor emberszámba sem veszik a prostituáltakat, akikkel rendkívül durván bánnak."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés