Hirdetés

Drámai felhívás Magyar Pétertől Orbán Viktorhoz: "most nem a vitának, hanem a nemzeti összefogásnak van itt az ideje"

Nap Híre portré Nap Híre

A Tisza Párt elnöke azt javasolja a miniszterelnöknek, hogy mondja le a jövő heti EP-vitát és személyesen vezesse az árvízi védekezést.

Az elmúlt évtized legnagyobb árvize közeledik a Dunán Budapest felé. Orbán Viktor pénteken nézte meg az árvízi védekezést. Magyarország szomszédjában már katasztrofális a helyzet az áradások miatt, de itthon is óriásiak a károk.

Arról is írtunk, hogy Magyar Péter és a Tisza Párt aktivistái elindultak az árvízi védekezésre. A Tisza Párt elnöke ezt írta Facebook-oldalán:

Forrás: Magyar Péter Facebook

"Minden idők egyik legnagyobb árhulláma éri el éppen hazánkat a Dunán. Javaslom Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy mondja le jövő heti strasbourgi utazását, kérje az Európai Parlamentet a vita elhalasztására és irányítsa személyesen az árvízi védekezést. Az éppen hivatalban lévő hajóskapitánynak ilyenkor a parancsnoki hídon a helye. A jövő héten nem a vitának, hanem a nemzeti összefogásnak van itt az ideje.

Neszmélyen  40 TISZA szimpatizánssal és a helyiekkel végeztünk az egyik vasúti átjáró lezárásával. Indulunk Nyergesújfalura. Nem Völner Pált látogatjuk meg, hanem továbbra is töltjük a homokzsákokat. Reggel óta se a katasztrófavédelemmel, se a honvédséggel, se a rendőrséggel nem találkoztunk a gátnál. Csak civilekkel."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés