Hirdetés

Dráma a Margit hídon: Lezuhant egy fiatal nő, a Dunában találták meg

Nap Híre portré Nap Híre

A baleset kedden éjjel történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán osztotta meg, hogy kedden éjjel egy fiatal nő úgy megijedt a mögötte elhaladó rollerestől a Margit hídon, hogy átbillent a korláton és a vízbe zuhant.

A 26 ées nőnek hatalmas szerencséje volt, ugyanis a vízirendészek pillanatokon belül, pél méterre a pillértől megtalálták. A vízben lévő áldozatnak az erős sodrás miatt esélye sem volt, hogy egyedül a partra jusson.

Amikor odaértünk a hídhoz, körülbelül derékig érő vízben találtuk meg a nőt, aki segítségért kiáltott. Szerencséje volt, mert a hídpillérnél bár derékig érő vízben, de biztos talajon tudott állni a kövezésen, azonban pár méterre már elsüllyedt volna a mély vízben. Kollégámmal sikerült partot tűznünk a hajóval a kövezés szélén, majd a sérült nőt beemeltük a hajóba

- fogalmazott az intézkedéssel kapcsolatban Szilágyi Szilárd főtörzsőrmester. A rendőrök az átfázott nőt melegítő fóliába és plédbe takarták, majd mentőt hívtak hozzá.

A nő az esés következtében az arcán és a karjain sérült meg, ezért a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit még vizsgálják a rendőrök.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés