Hirdetés

Óriási bajban van Doszpot Péter, kétséges, hogy ebből fel tud-e állni

Nap Híre portré Nap Híre

A NAV-ról az elmúlt időszakban többször írtunk. Többek között akkor, amikor az adókedvezményekről írtunk, vagy amikor a Süsü-Gate-tel foglalkoztunk.

Most azzal kapcsolatban került újra a hatóság, hogy 322 millió forintot zárolt a NAV Észak-Magyarországi Bűnügyi Igazgatósága az egykori budapesti sztárnyomozó egyik vállalkozásának a számláján.

Doszpot a Blikknek azt mondta https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/doszpot-peter-nav-322-millio-forint-zaroltak-ado-buntetoeljaras-sztarnyomozo/pnctkle?fbclid=IwAR3cJfnB0UD2uuMg_-fMEW1Ed6hZAw0tY5tpHKJRoAlqs9XB5RHA7Y6OoLA : nem követtek el jogsértést, egy másik cég ellen indult büntetőeljárás során, üzleti partnerként kerültek képbe.

A Blikk információi szerint három hete egy határozat alapján az adóhatóság nyomozói zárolták a törökbálinti székhelyű Ex-Investigation 2009 Kft. számláját. A több mint 320 millió forintos inkasszót a NAV határozata alapján azért kapta a cég, mert egy költségvetési csalás gyanúja miatt indított ügyben felmerült a cég neve. A jogerős döntés után, a bíróság ítéletétől függően a zár alá vett, biztosított vagyon az ártatlanság-vétlenség bizonyításával visszakerülhet a lefoglalást szenvedő félhez – írja a lap.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés