Hirdetés

Létezik az, hogy Taylor Swift Kamala Harrist, egyik legjobb barátja viszont Donald Trumpot támogatja? Nagyon is!

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Donald Trump a Kamala Harris elleni első elnökjelölti vitát követő reggel a Fox & Friends műsorába telefonált be, és arról is elmondta a véleményét, hogy mit szól ahhoz, hogy Taylor Swift ellenfele kampányát támogatja. 

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a 34 éves zenei ikon a vita befejezése után fél órával hivatalosan is bejelentette, hogy támogatja Harris elnökjelöltségét. Swift egyúttal elítélte Trumpot, amiért korábban egy hamis, AI által generált képet használt róla, hogy úgy tűnjön, mintha őt támogatná a kampány során - írja a Variety.

"Nos, nekem valójában [Brittany] Mahomes sokkal szimpatikusabb. Ha tudni akarod az igazságot. Ő egy nagy Trump rajongó. Én soha nem voltam Taylor Swift-rajongó" - mondta Trump, amikor Swift Harris támogatásáról kérdezték. "Ez csak idő kérdése volt. Biden indulását nem tudta volna támogatni. De ő egy nagyon liberális ember. Úgy tűnik, mindig egy demokratát támogat, és valószínűleg meg fogja fizetni az árát. De én szeretem Britannyt. Brittany nagyszerű. Őt sokkal jobban szeretem, mint Taylor Swiftet. A nagyszerű irányító felesége. Szerintem fantasztikus" - tette hozzá.

Brittany Mahomesról azt kell tudni, hogy Patrick Mahomes felesége, aki a Kansas City Chiefs játékosa és nem mellesleg Travis Kelce csapattársa, aki egy éve az énekesnő párja. A két sztárpár tavaly óta jó barátságot ápol egymással, a hétvégén pedig az US Open férfi döntőjén is együtt jelentek meg a lelátón, ahol együtt tekintették meg a mérkőzést.

A lelátón Swift és Britanny Mahomes ölelkezve, barátságosan üdvözölte egymást, ami komoly vitát váltott ki az emberek között a közösségi médiában, mivel Brittany Trump támogatója.

A kedden éjszaka megosztott Instagram-bejegyzésében a 14-szeres Grammy-díjas énekesnő kiemelte, hogy azért is támogatja az idei amerikai elnökválasztáson a jelenlegi alelnököt, mert "harcol a jogainkért és jó ügyeket támogat. Szerintem egy harcosra van szükségünk, aki kiáll ezekért. Úgy gondolom, hogy ő egy biztos kezű, tehetséges vezető és hiszem, hogy sokkal többet érhetünk el ebben az országban, ha a nyugalom és nem a káosz vezet minket".

"Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni a 2024-es elnökválasztáson"

- jelentette ki Swift, aki kiemelte azt is, hogy nagyon lenyűgözte Harris, amikor Tim Walzot választotta jelölttársának, aki évtizedek óta kiáll az LMBTQ+ csoportba tartozó emberek jogaiért, az IVF-ért (szervezeten kívüli megtermékenyítési eljárás) és az abortuszjogokért.

Később Walz úgy reagált az énekesnő támogatására, hogy "hihetetlenül hálás", majd arra biztatta a sztár rajongóit, hogy látogassanak el Kamala Harris honlapjára, ahol többet megtudhatnak a demokrata jelöltről és a programjáról, valamint azt is elolvashatják, hogyan támogathatják a kampányt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés