Hirdetés

Hatalmas pofont kapott Donald Trump az Oscar-díjátadón, ezt nem teszi zsebre!

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az Oscar-gála házigazdája, Jimmy Kimmel vasárnap a színpadon szólította meg Donald Trump volt elnököt, miután Trump a közösségi médiában sértegette Kimmelt és a műsorvezetését.

„Azt mondták, hogy van még egy percünk, és nagyon büszke vagyok valamire, és arra gondoltam, hogy megoszthatnám veletek. Most kaptam egy kritikát” – fogalmazott Kimmel a televíziós adás második felében, majd elővette a telefonját, hogy hangosan felolvassa Trump Truth Social elnevezésű saját közösségi oldalán megosztott posztját – miközben alig említette név szerint a volt elnököt és a republikánusok várható jelöltjét – írja a CNN.

Trump posztja – amelyet Kimmel hangosan felolvasott – így szól: „Volt-e valaha is rosszabb házigazda Jimmy Kimmelnél az Oscar-gálán? A nyitása egy átlagosnál kicsit kevésbé átlagos ember benyomását keltette, aki túlságosan is próbál olyasvalami lenni, ami nem ő, és soha nem is lehet. Szabaduljatok meg Kimmeltől, és talán cseréljétek le egy másik kimosott, de olcsó tehetségre, George Slopanopoulosra. Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon”.

„Bla, bla, bla, bla, tegyük újra naggyá Amerikát” – folytatta Kimmel. „Oké, most pedig, lássuk, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt most a Truth Socialön. Valaki? Senki?”.

„Nos, köszönöm, Trump elnök úr. Köszönöm, hogy nézi az Oscart, meglep, hogy még mindig – ez nincs túl a börtönidején?” – kérdezte a humorista, ami éljenzést és nevetést váltott ki a közönségből.

Vasárnap este Kimmel egyébként negyedik alkalommal volt az Oscar-gála házigazdája. A műsor előtt a CNN-nek adott interjújában Trumpról azt mondta: „A munkám egyik legszórakoztatóbb része, hogy tudom, utálja, ha gúnyt űznek belőle, mi pedig pont ezt tesszük”.

„És aztán időnként emlékeztet minket arra, hogy utálja, és dühös lesz. Szóval, ezt imádom. Némi örömöt érzek benne”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés