Hirdetés

Elképesztő: évekkel korábban megjósolták a Trump elleni merényletet

Nap Híre portré Nap Híre

A Donald Trumppal szembeni orgyilkosság veszélyéről szakértők korábban is beszéltek, egy ír magazin már 2017-ben konkrét utalást tett erre.

Mint emlékezetes, 2016-ban világszerte megdöbbentett sokakat a választási eredmény, mert a média egy része lehetetlennek tartotta Donald Trump megválasztását. A kampány során például a német Der Spiegel több olyan címlapot is közölt, amelyben eltemették az üzletemberből lett politikus kampányát – írja az ATV

Trump győzelme rácáfolt ezekre a várakozásokra, amit az új elnökkel szemben ellenséges média úgy értékelt, hogy a „végveszélybe került a demokrácia Amerikában.”A kritikus politikai kommentárok mellett azonban már ekkor megjelentek olyan szélsőséges érvelések, miszerint a „demokrácia védelmében” akár az elnök erőszakos eltávolítása, netán megölése is indokolt lehet.

Erről a „zsarnokgyilkosság” teóriáról közölt cikket 2017. februárjában, néhány héttel Trump beiktatása után az egyik legnagyobb írországi magazin. A Village címlapján Donald Trump feje látható egy távcsöves puska célkeresztjében.A nagybetűs felirat aggasztóan kétértelmű, a „Why not” ugyanis magyarul egyszerre jelenti a kívánságot kifejező „miért (is) ne?” kérdést, valamint az elhatárolódásra utaló „miért nem” felszólítást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés