Hirdetés

Donald Trump nagy bejelentésre készül az amerikai választások után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nagy bejelentésre készül november 15-én Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, aki 2017 és 2021 között vezette a nagyhatalmat. A hírek szerint ezen a napon akár az elnöki újraindulását is hivatalossá teheti.

Trump 2016 és 2020 között volt az Egyesült Államok első embere, nemrég pedig Ohióban mondott beszédet, ahol JD Vance republikánus szenátorjelölt mellett kampányolt. Ezen az eseményen utalt arra, hogy az időközi választások után, november 15-én rendkívüli bejelentést fog tenni - írja az Infostart.

A következő amerikai elnökválasztás 2024-ben esedékes, Trump addigra 78 éves lesz. 

Frissítés: megtörtént a bejelentés

Hivatkozás másolása

Donald Trump hivatalosan is bejelentette: 2024-ben újra indul az elnökségért. A floridai birtokán tartott kampánynyitó eseményre magyar idő szerint szerda hajnalban került sor.   A volt amerikai elnök kicsivel több mint egyórás beszédet tartott, melyben többek között szólt arról, hogy újra naggyá tenni Amerikát, miután szerinte Joe Biden két év alatt a nyomorba döntötte az országot. 

Mint mondta, az elnöksége alatt világbéke volt és szárnyalt az amerikai gazdaság, míg Biden elnöksége alatt dúl a háború, a gazdaság pedig romokban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés