Hirdetés

Mi ez a kavarás Dolly budapesti fellépése körül?!

Garai Kitti portré Garai Kitti

Áll a bál Dolly körül, miután a vasárnap esti koncertjét a Budapest Parkban váratlanul 2024-re halasztották.

Már hónapok óta mindenhol lehetett látni a plakátokat, miszerint május 14-én a Budapest Park színpadán lép fel a Modern Talking sztárja, Dieter Bohlen. A koncerten Bohlen mellett Samantha Fox, Lian Ross, Ken Laszlo és a Dolly is a fellépők között volt.

A Blikk azt írja, hogy már a plakáttal is gondok akadtak, ugyanis úgy hirdették a koncertet, hogy a Dolly Roll fog fellépni, azonban Kékes Zoltán halála után végleg megszűnt ez a zenekari név, és az énekesnő megalapította a Dolly Plusssz zenekart. De nem ez volt az egyetlen baj, ugyanis mint kiderült, az énekesnő fél 7-kor tudott volna kezdeni, mivel egy januárban leszervezett koncertje is volt vasárnap egy másik, előre lekötött helyszínen.

A szervezőknek ez nem okoz problémát és a koncertre egy teljes tánckart is toboroztak. "A telefonban és írásban is egyértelművé tettük, hogy Dollynak aznap estére már van egy lekötött koncertje, így csak akkor tudja elvállalni a fellépést, ha ezt figyelembe veszik" – nyilatkozta Pál Rita menedzser - szúrta ki a Blikk

Azonban Dolly nem jelent meg tegnap este a Budapest Park színpadán. A menedzser szerint a szervezők tájékoztatták őket arról, hogy technikai okok miatt átteszik a koncertet a jövő évre. "Nem tudunk mit kezdeni ezzel a helyzettel, tudomásul kell vennünk. A táncosok feleslegesen dolgoztak, természetesen mi fizetjük ki őket, a rajongók pedig csak most fognak szembesülni vele, hogy nem jelenünk meg a helyszínen. Rendkívüli módon sajnáljuk őket, de meg kell érteniük, hogy rajtunk kívül álló okok miatt történt mindez" - tette hozzá. 

Dolly hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy Gyöngyösön lép ma fel, azonban a rajongók nagyon kiakadtak és a hozzászólásoknál megjegyezték, hogy nekik senki sem szólt arról, hogy elmarad a budapesti koncert és ne induljanak el az eseményre. 

Később a Blikkel a Budapest Park menedzsmentje közölte, hogy csak befogadó helyszíne voltak az eseménynek, de nem ők szervezték a koncertet, a szervezők döntésére pedig nincs befolyásuk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés