Hirdetés

Dollyt porig alázták, visszamondták idősek napi fellépését az állatkínzási botrány miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Nem látják mindenhol szívesen az énekesnőt a botránya után.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, rettenetes állapotban lévő kutyákra bukkantak még májusban egy gyöngyösi háznál, ahol Dolly menedzsere tartotta az állatokat. Az énekesnő tudott arról, hogy állatok vannak ott, ám azt állítja, hogy még csak nem is sejtette, hogy milyen borzalmas körülmények között tartja őket a menedzsere.

Később a hírességek is elmondták a véleményüket a borzalmas esetről és elítélték a történteket, miközben Dolly és a menedzsere egymásra mutogatott. Az ügyben egyébként állatkínzás miatt nyomozás indult. A volt menedzser júniusban bejelentette, hogy közigazgatási perre készül, továbbá Dollyt is feljelentette, ugyanis szerinte az énekesnő kényszerítette erre a borzalmas tettre.

Mad Dolly bejelentette a visszavonulását, ám váratlanul meggondolta magát. Az érdekes ügy azonban tovább folytatódik, ugyanis Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere szerdán a Facebook-oldalán arról tájékoztatta a lakosokat, hogy 

visszamondták Dolly fellépését az idősek napján.

"Tekintettel a fellépő nevével összefüggésbe hozott elítélendő cselekményre, állatbarát önkormányzatként úgy döntöttünk, hogy az énekesnő fellépését az Idősek Napja rendezvényünkön lemondjuk. Az eseményt ettől függetlenül megtartjuk, minden rákosmenti nyugdíjast továbbra is szeretettel várunk a rendezvényközpontunkban" - fogalmazott a polgármester a közösségi oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés