Hirdetés

Döbbenetes utolsó interjú, segítségre szorult Zámbó Jimmy

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Vincze Attila készítette el az utolsó interjút Zámbó Jimmyvel, mégpedig a halála előtt alig két héttel. A beszélgetés során sok dolog felmerült, ráadásul maga a legenda utalt arra, hogy lelki segítségre lenne szüksége.

Az újságíró most a Blikknek idézte fel, hogy milyen megdöbbentő kijelentéseket tett a király az interjú során. "Azt mondta, hogy az elmúlt évek idegbeteggé tették és talán segítségre lenne szüksége. Utalt az akkor futó műsorára és arra, hogy kikészült, mert nem kapott elég nagy büdzsét rá, hogy olyan vendégeket hívjon meg a műsorába, akiket ő akar"

- mondta Attila, majd hozzátette, Jimmy azt is elárulta neki, hogy a műsora során az is előfordult, hogy végig neki kellett énekelnie, mert nem volt vendég. Mindezt nem nézte jó szemmel, méltatlannak találta a helyzetet és megviselte. 

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy

Vincze hallott a sztár dühkitöréseiről és hirtelen természetéről, például Gálvölgyi János is mesélt neki arról, amikor Jimmy annyira megharagudott rá, hogy fegyverrel ment be az RTL Klub székházába, hogy lelője. Végül sikerült a színésznek egy CD-vel kiengesztelnie a királyt.

Az utolsó interjúja során Jimmy bevallotta, a dühkitöréseivel messzire ment. Az újságíró az interjú után nem sokkal külföldre utazott, ott értesült az énekes haláláról is. Az édesanyja értesítette, hogy meghalt Jimmy és hatalmas hisztéria alakult ki a halála körül.

Az interjút addig nem írta meg, online felületére szánta, de végül egy napilaptól visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, így rekordösszegért sikerült eladnia a beszélgetést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés