Hirdetés

Döbbenetes fordulat: Szoboszlai után Kerkez is a Premier League-ban köt ki?

Nap Híre portré Nap Híre

Újabb magyar hódíthatja meg Angliát.

A nyár eddigi átigazolási szenzációja (messze nemcsak magyar szempontból), hogy Szoboszlai Dominik  a Liverpool játékosa lett. A magyar focista 8-as mezben fog szerepelni új csapatában, ami mint kiderült, nem véletlen, ugyanis Fabrizio Romano szerint a focista egyik példaképe Steven Gerrard, aki 2004-től 2015-ig, a visszavonulásáig viselte ezt a számot. 

Nem sokkal ez után újabb óriási magyar sikerről érkezett hír: profi szerződést kapott az angol bajnok Manchester Citynél a magyar U18-as válogatott labdarúgó, Michael Okeke

Kerkez Milos akár a PL-ben is kiköthet
Kerkez Milos akár a PL-ben is kiköthet Transfermarkt.com

Nem kizárt azonban, hogy nem ők lesznek az idei nyár egyedüli magyar érkezői a Premier Leage-ban: sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Bournemouth megegyezett a magyar válogatott Kerkez Milossal a személyes feltételekről.

Kerkez átigazolási ügye a nyári egyik slágertémája, hiszen korábban a Benfica érdeklődéséről lehetett hallani, majd úgy tűnt, a Lazio lesz a befutó. Az olaszoknak azonban keresztbe tehet a Bournemouth, amely ugyancsak jól áll a holland AZ Alkamaar 19 éves magyarjáért folytatott versenyben – írja az Origo

Az átigazolási hírek guruja, Fabrizio Romano úgy értesült, hogy a PL-csapat megegyezett Kerkezzel a személyes feltételekről, így gyakorlatilag most már a holland klubokon múlik, hogy a Bournemouthnak vagy a Lazionak adja el a magyar válogatott futballistát.

Kerkez szerződése 2026 nyaráig szól az AZ Alkmaarral, a játékos értékét a transfermarkt.de piaci portál 15 millió euróra becsüli.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés