Hirdetés

Döbbenetes fordulat: ismert magyar diplomata halt szörnyet a dunántúli légikatasztrófában

 portré

Ahogy azt korábban a Naphire.hu is megírta, halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál. Egy kisrepülőgép csapódott Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre szombaton 10 óra körül. A helyszínre mentőautók és mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember vesztette életét a balesetben.

A Fejér Vármegyei Hírlap információi szerint a gépen egy testvérpár utazhatott. A hatóságok késő délután fejezték be a helyszínelést, akkor már csak a földdel betemetett terület jelezte a becsapódást helyét – írja az atv.hu.

A gép a hírek szerint Tökölről indult, és csak a testvérpár tartózkodott a fedélzeten. A lap úgy tudja, hogy egyikük az egykori szingapúri magyar nagykövet lehetett.

Az áldozatokat sokáig keresték, a helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni rajtuk, pedig mentőhelikopter is érkezett. A beszámoló szerint a kisrepülő olyan nagy erővel csapódott a földbe, hogy nem tudtak hozzáférni az utastérhez. A roncsokat munkagéppel kellett a földből kiásni.

A rendőrség a tragédia ügyében büntetőeljárást indított.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés