Hirdetés

Döbbenetes felvétel szivárgott ki Kim Dzsongunról

Garai Kitti portré Garai Kitti

A hónap elején egy vidámúttörő csapat köszöntötte Kim Dzsongunt és feleségét Észak-Korea nemzeti ünnepén, erről az állami televízió tudósított. A diktátor mosolyogva nézte végig a gyerekek előadását, a felvételeken pedig az látszik, hogy meghatódott a rettegett hírű vezető. 

A világtól elzárt kommunista diktatúra belső ügyeiről nem lehet sokat tudni külföldön, a legtöbb információja Kínának lehet az ország irányítóiról. A felvétel hetekig tartó elemzése után arra jutottak a pekingi szakértők, hogy a diktátor nem a dal, hanem a csoport egyik tagja miatt villantotta meg eddig ismeretlen arcát. 

Kim Dzsongunra egy kislány lehetett ekkora hatással, akit érdekes módon a televízió is a legtöbbször mutatott az előadás közben. A gyerekek közül egyedül neki van kiengedve a haja, és fehér zoknija is elüt a többiekétől, ami azért különös, mert Észak-Koreában a frizurák viseletét és a ruházkodást is központilag szabályozzák.

Ráadásul amikor az elnöki pár az előadás után felment a színpadra, Kim felesége átkarolta a kislányt és fesztelenül beszélgettek. Egyebek között ezek a jelek győzték meg a szakértőket, hogy a kislány nem más, mint Kim eltitkolt gyereke. A felvételt ide kattintva tekinthetik meg.

A nyilvánosságtól elzárkózó diktátorról nem lehet tudni, hány gyereke van pontosan, eddig azt gyanították, hogy kettő, egy fiú és egy lány - írta az RTL.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés