Hirdetés

Rendkívüli hír: megtámadtak egy DK-s önkormányzati képviselőjelöltet, mentővel vitték kórházba

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban már lapunk is beszámolt, a múlt héten a DK több aktivistáját is megtámadták az utcán aláírásgyűjtés közben.

"Az április 25-i, ellenzéki aktivistákat ért budapesti támadássorozat sajnos csak a kezdet volt. Egy újabb borzasztó támadás bizonyította be, hogy az Orbán-rendszer már nemcsak esetenként, hanem a választási kampány szerves részeként, az ország egész területén hajlandó politikai erőszakot alkalmazni. Április 28-án, vasárnap Jászapátiban egy férfi a nyílt utcán rátámadt az éppen ajánlásokat gyűjtő, DK-s önkormányzati képviselőjelöltre, Ungvári Istvánra"

- kezdte a közleményt Dobrev Klára, majd hozzátette, hogy az ellenzéki politikust napok óta fenyegették, ez pedig odáig fajult, hogy támadója ököllel olyan erős ütést mért a képviselőjelölt fejére, hogy mentővel kellett kórházba szállítani.

"A DK szerint a politikai erőszak fokozódása kizárólag Orbán Viktor érdekeit szolgálja, de, nem fogjuk hagyni magunkat! Meg fogjuk védeni az ellenzéki közösséget minden támadástól. Addig fogunk küzdeni, amíg az Orbán-rendszer meg nem bukik, és a Fidesz el nem tűnik a hatalom közeléből. Ezért egyesítettük az ellenzék erejét a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájával és közös önkormányzati jelöltjeivel. Ezért tudjuk csak mi elvenni Orbán Viktor többségét június 9-én, amivel előrehozott választásokat fogunk kikényszeríteni"

- zárta a közleményt a párt EP-képviselője.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés