Hirdetés

Diósgyőri kapus tette tönkre egy kisfiú szülinapját, kiakadtak a szurkolók

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Senkó Zsombor, a Diósgyőr kapusa igazi közellenség lett, miután nem volt nagyvonalú és kivédte egy szülinapos kisfiú rúgását.

A hétfő esti MTK-Diósgyőr találkozó második félidejének a kezdőrúgását egy születésnapos kisfiú, Varga Énok végezhette el. Ám az 5. születésnap nem túl kellemes emlékekkel fogja eltölteni a gyermeket.

A kisfiú nagyon fellelkesült, szaladt a labdával, kapura rúgott, ám Senkó kapuőr kivédte a lövést. A kisfiú újra lőtt, Senkó ismét védett, majd messzire elrúgta a labdát. A könnyező kisfiút a bátyja vitte le a pályáról.

Kuznyecov Szergej, a Diуsgyőr edzője ráadásul a mérkőzés után csak ennyit mondott az esetről: “Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek” - írja a hvg.hu.

Az eseten a szurkolók is teljesen kiakadtak, a hír alatt kommenteknél ilyen mondatok olvashatók, mint “Senkó Zsombor takarodj Diósgyőrből!”, vagy “Senkó Úr bemutatta szaktudását! A gyereknek kétszer védett, de a felnőtteknek màr nem tudott. A kissrác igazán megkaphatta volna a gólöröm élményét ott”. De volt, aki ezt írta: “Nem szívtelen volt!! Gy.kér, de nem kicsi!!!!" "Biztos nincs gyermeke,de az ilyennek ne is legyen!!!”

A mérkőzést egyébként az MTK nyerte 4-2-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés