Hirdetés

Rendkívüli hír: Elhunyt a székelyudvarhelyi falomlás intenzív osztályon ápolt áldozata

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, karácsony előtt összedőlt a Székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium diákotthonának egyik külső fala, legkevesebb négy gyermeket maga alá temetve. A baleset során egy gyermek azonnal meghalt, egy másik diákot pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, akit ezidáig az intenzív osztályon ápoltak.

Most azonban borzalmas hír érkezett, ugyanis elhunyt a súlyos sérüléseket szenvedett, Marosvásárhelyen ápolt áldozat is.

Mariana Negoita, a Maros megyei klinikai sürgősségi kórház szóvivője a román Agerpres hírügynökségnek elmondta: a lány - akinek állapota a december 18-i szerencsétlenség óta válságos volt - helyi idő szerint 15.30 órakor hunyt el a kórházban. "A marosvásárhelyi orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megmentsék" - mondta a szóvivő.

A lány a harmadik áldozat volt, akit kimentettek a tűzoltók a falomlás romjai közül. Eszméletlen állapotban volt, de a mentőorvosoknak sikerült újjáéleszteni, válságos állapota miatt Marosvásárhelyen ápolták - írja az MTI.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés