Hirdetés

Őszinte vallomás Demcsák Zsuzsától: így élte túl a szakítást

Nap Híre portré Nap Híre

Különösen nehéz évek vannak Demcsák Zsuzsa mögött, aki most őszintén vallott a küzdelmeiről.

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa

Megtörte régóta tartó hallgatását Demcsák Zsuzsa műsorvezető, aki a hot! magazinnak nyilatkozott a válásáról és arról, kik álltak mellette a nehéz időkben.

Demcsák Zsuzsa még 2017-ben vált el hosszú és fájdalmas procedúra után gyermekei apjától. 2019-ben pedig újra rátalált a szerelem, az indiai származású Krishan Dangwal személyében.

A pár még abban az évben összeházasodott egymással, ám 2022-ben már szakítottak is. A két embert a munkájuk túl hosszú időre választotta el egymástól, de kijelentették, továbbra is jelen lesznek egymás életében, mint legjobb barátok.

“Nem szabad kizárólag azt közvetíteni, hogy márpedig én vagyok az anyuka, én mindent kibírok, átvészelek egyedül. Ha az ember vállalja, hogy maga sem tudja mindig, mi a helyes döntés vagy hogy nehezen dolgozza fel a történteket, akkor támogató közeggé válik a család. Jó volt érezni, hogy nem egyedül kell megoldanom a problémákat, másrészt nem úgy zárult le egy magánéleti szakasz, hogy nem volt kibeszélve” - mondta Demcsák Zsuzsa.

Elmondta a műsorvezető, hogy a gyermekei voltak a támaszai, és sokat segített neki az, hogy már Benedek és Tamara is egyre önállóbbak. Mint mondta, mindkét gyermek támogatta őt a Krishannal való válásuk lezárási folyamatában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés