Hirdetés

Ez még hiányzott: összeomlott a vasúti közlekedés a Délinél is

Nap Híre portré Nap Híre

Rossz híreket kaptunk, teljesen összeomlott a vonatközlekedés a fővárosban, a Keleti és a Nyugati pályaudvar után a Déli pályaudvar vonala is elesett.

Teherautó ütközött a Szombathelyről a Déli pályaudvarba tartó Kék Hullám InterCityvel, így a Keleti és a Nyugati pályaudvar után a harmadik budapesti főpályaudvar vonalán is késések várhatók - közölte az utasokkal a Mávinform a Facebook-oldalán.

A járat 11:15-kor indult tovább Balatonfüredről, a baleset a Polgárdi-Ipartelepek állomás közelében lévő vasúti átjáróban történt.

A tájékoztatás szerint a fénysorompó a baleset ideje alatt jól működött, és tilosat jelzett, ennek ellenére hajtott a teherautó a sínekre. A járműbe egy ember beszorult, őt a polgárdi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a katasztrófavédelem közlése szerint.

A forgalom a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt, várhatóan késő délutánig szünetel Szabadbattyán és Polgárdi-Ipartelepek állomás között, a szakaszra pótlóbuszok rendelt a MÁV. A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca-vonalon rövidebb szakaszon közlekedő és kimaradó járatokra, valamint 1-2 órás késésre is számítani lehet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés