Hirdetés

Közös bulizás után két derebceni nő meglopta az ivócimboráikat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A két nő a megalapozott gyanú szerint mobiltelefonokat, pénztárcát és különféle használati tárgyakat loptak el a sértettektől. Kifosztás miatt kell felelniük a rendőrség szerint.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két nővel szemben - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Kiemelték, a nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak tavaly október végén egy debreceni ingatlanban közös italozásba kezdtek három férfivel, majd miután elaludtak, meglopták a sértetteket. Mobiltelefonokat, pénztárcát, és különböző használati tárgyakat vittek magukkal.

A férfiak 2023 január végén tettek vallomást az esetről. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. Az eljárás során az is kiderült, hogy a lopott mobiltelefonokat az egyik nő hozzátartozója eladta, így őt pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök - olvasható a police.hu oldalon megosztott közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés