Hirdetés

Deák Bill Gyula drámai vallomása: felesége elutasította a kemoterápiát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Marika 12 évvel ezelőtt egyszer már szembenézett a gyilkos kórral, akkor a tumort azonnal eltávolították az orvosok. Azt követően kemoterápiára járt a blueslegenda felesége, ám az nagyon megviselte őt. Az év elején újra kezdődött az egész rémálom, az asszony szervezetében ismét daganatot találtak. 

Deák Bill Gyula bluesénekes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban
Deák Bill Gyula bluesénekes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban MTI/Kovács Attila

A rosszindulatú daganatot még év elején diagnosztizálták a blueslegenda feleségének mellében. Marika márciusban egy többórás életmentő műtéten is átesett, melynek során kivették a tumort. Az asszony nemrég kontrollon járt, ám az orvosok javaslata ellenére is elutasította a kemoterápiát. 

"Alá kellett írnia egy papírt, hogy az orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemót és a sugárterápiát. Most gyógyszereket kap, és bízunk benne, hogyy ezek segítenek majd" - mondta Deák Bill Gyula, hozzátéve, hogy felesége azóta is kezelés alatt áll és rendszeresen jár vizsgálatokra. 

Az asszony a Blikknek elmondta, nem szeretné újra átélni azt a borzalmas kezelést, tizenkét évvel ezelőtt ugyanis nagyon rosszul viselte. 

"Nem lehet másként, minden nap imádkozom érte és vigyázok rá, ahogy csak tudok. A hétköznapokat együtt töltjük itthon, hétvégén pedig országszerte koncertezünk a Deák Bill Blues Banddal" – mesélte Deák Bill. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés