Áll a bál David Beckham körül, amiért Katarral üzletel

  • Sport
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

David Beckham a pletykák szerint nyolc számjegyű összeget kap fontban a korábbi NFL-játékossal, Peyton Manninggel együtt azért, hogy tévés és nyomtatott reklámokban népszerűsítse a katari labdarúgó-világbajnokságot. Azonban a brit sztárt a döntése miatt rengetegen bírálják.

Mint ismert, a közel-keleti monarchiát sokan támadták az utóbbi években a stadionok építésénél foglalkoztatott külföldi munkások embertelen körülményei miatt, de azért is, mert az országban korlátozó törvények vonatkoznak a nőkre, lábbal tiporják az emberi jogokat. A homoszexualitás illegális, és akár hét évig terjedő börtönbüntetéssel is sújtható - írja a Blikk.

Beckham és az amerikai sztár a múlt héten forgatta le a világbajnokság kampányfilmét Katarban. Beckham szereplése miatt azonban áll a bál Nagy-Britanniában. Egy kommentelő úgy fogalmazott, hogy "Beckham elvtelen ember, aki eladta a lelkét", egy másik pedig úgy fogalmazott, hogy "a pénz erősebb az eszméknél".

Cimkék:
  • David Beckham
  • Katar
  • katari világbajnokság
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet