Hirdetés

Itt vannak a részletek: ezért választotta Dárdai Márton a magyar válogatottat

Nap Híre portré Nap Híre

Sokat gondolkozott, nem volt könnyű a döntés, de végül elhatározta, hogy Magyarország színeiben fog játszani Dárdai Márton.

Dárdai Márton
Dárdai Márton

"A döntés abszolút szívügyem, ezért hihetetlenül izgatott vagyok, hogy a jövőben a szüleim hazájában játszhatok" - olvasható Dárdai Mártonnak, a Hertha BSC védőjének a posztjában. A focista arról is ír, hogy mind a tanácsadói, mind a családja segített neki a döntés meghozatalában.

Dárdai Márton Dárdai Pálnak, a Hertha BSC jelenlegi edzőjének és a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának középső gyermeke.

Alig várom, hogy a magyar válogatottban játszhassak és rendszeresen találkozhassak veletek a stadionban! - írta Dárdai Márton.

Dárdai Márton tízéves korától a Hertha BSC-ben nevelkedett, játszott az U16-os, U17-es, U19-es és U21-es német válogatottban is, jelenleg testvéreivel, Pállal és Bencével együtt már a fővárosi klub felnőtt együttesét erősítik.

Marco Rossi szövetségi kapitány először márciusban küldhet meghívót Dárdai Mártonnak, amikor a nyári Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes két barátságos mérkőzést játszik, az ellenfelek egyelőre nem ismertek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés