Hirdetés

Szexuális zaklatással vádolják sok férfi nagy kedvencét

Nap Híre portré Nap Híre

Nyomozást indított a katalán legfelsőbb bíróság Dani Alves, a brazil labdarúgó-válogatott védője ellen, aki állítólag decemberben egy spanyolországi szórakozóhelyen szexuálisan zaklatott egy nőt.

A 39 éves játékos a szóvivője szerint "vehemensen tagadja" a vádat. Alves jelenleg Mexikóban tartózkodik, ahol a Pumas UNAM együttesét erősíti. A jobbhátvéd a múlt héten egy tévéinterjúban azt mondta, egy nagyobb társaság tagjaként valóban ott volt a spanyolországi szórakozóhelyen decemberben, de "senkinek a személyes terét" nem sértette meg.

"Azt sem tudom, ki ez a hölgy. Egyébként sem tudnék ilyet tenni egy nővel szemben" - fogalmazott Alves, aki a katari világbajnokságon a legidősebb brazil futballista lett, aki vb-n pályára lépett.

Spanyol médiaértesülések szerint a nő azt állította, hogy Alves a szórakozóhelyen az alsóneműjébe nyúlt a beleegyezése nélkül. A barcelonai bíróság kedden csak annyit közölt, hogy az ügyben nyomozást indított, s bár közleményében nem nevezte meg Alvest, az intézmény egyik szóvivője megerősítette, hogy a Barcelona korábbi játékosáról van szó.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés