Hirdetés

Curtis paranoiás lett a történtektől: "Mi van, ha valaki el akar áztatni?"

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, a múlt héten valaki be akart törni Curtisék új otthonába. A betörő sokáig nem jutott, csupán arra volt ideje, hogy az ablakot megrongálja. A zenész szerint valami megzavarhatta a besurranót és ezért nem jutott beljebb. A rappert megrázták a történtek, és úgy döntött, hogy biztonságiőrt fogad addig, amíg a biztonsági kamerákat fel nem szerelik.

Curtis most újabb részleteket osztott meg a betöréssel kapcsolatban. "Szerintem több elkövető lehetett, mert az ablak eleve elég magasan van, és ha valaki egyedül felkapaszkodik, nem tudja még feszegetni is. Látszik, hogy be akartak nyúlni alá valamivel, de – hála Istennek – csak kárt tudtak csinálni. A szobában szemüvegek vannak és bizsusdoboz, amiben Judit az ékszereit tartja. Nem márkás dolgok, csak divatékszerek. Annyi ideje sem volt az embernek, hogy azt felvegye és elvigye" - mondta a Retro Rádió Bochkor című műsorában a rapper, szúrta ki a Ripost

A rapper arról is beszélt, hogy paranoiás lett a történtektől. "Felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha nem is akart elvinni semmit, hanem csak betett valamit. Az a baj, hogy már eléggé paranoiás vagyok. Mi van, ha valaki el akar áztatni, és valamit eldug a házamban aztán följelent? Annyira fura ez nekem, hogy még azt sem vitte el, ami ott volt szem előtt.." - fűzte hozzá. 

Elmondása szerint egyébként ők zavarhatták meg a betörőt, amikor hazaértek az esti koncertről. "Mi jöttünk elől haza, ő meg elhúzott hátul az erdő felé. Egyébként a testőrömmel voltunk, mert másnap is mentünk fellépni, szóval nagyon jó kis éjszakája lett volna, ha bent találjuk. Nem érdekel, hogy ilyenkor szabad-e bármit tenni a betörővel. Persze, nyilván kihívtam a rendőrséget és a tesómék biztonsági cégétől is jött egy őr, aki ott maradt, amíg nem volt kicserélve az ablak. Egyébként az is furcsa, hogy pont pár nappal azelőtt jött a betörő, mielőtt beszereltettük volna a riasztót és a kamerarendszert" - jegyezte meg. 

Ahogy korábban, úgy Curtis most is hangsúlyozta, hogy tőle nem lehet nagy értéket elvinni, ugyanis azokat nem otthon tartja. "Az óráim is az órásnál vannak egy széfben. Amikor rendezvényre megyek, beugrom, felveszem az egyiket, a másikat pedig leteszem megőrzésre" - mesélte. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés