Hirdetés

Curtis megmondta, mi az ideális nő 3 tulajdonsága

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Curtissel, a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesével készített villáminterjút az rtl.hu. A kérdésekből és a válaszokból szemezgettünk.

A rövid klérdésekből és a sokszor még annál is rövidebb válaszokból felépülő interjú során a rapper azt mondta, hogy élete egyik nagy baklövése, amiből később sokat tanult a drogozás volt. (Éppen most írtunk a Naphire.hu-n egy hatalmas fogásról)

Megtudhattuk róla, hogy élete egyik legmeghatározóbb pillalantának a gyermeke születését tartja és azt is, hogy inkább Gyurcsány Ferenccel ragadna bent egy liftben, nem Orbán Viktorral és ha már ott van, megkérdezné tőle, hogy miért lövetett az emberek közé.

A zenész kitért arra is, hogy számára mit jelent az ideális nő. 3 tulajdonságot sorolt fel, ezek a megértés, az, hogy legyen jó az ágyban, és legyen vicces.

Curtis legszörnyűbb napja egyébként az lenne, ha arra ébredne, hogy le van nullázva a kártyja, elhagyta az "asszony" és Fradi-szurkoló lett. Bevallotta még, hogy könyveket egyáltalán nem olvas és hogy a téliszalámit minden egyes nap képes lenne megenni, ahogy azt a dzsungelben is tette Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorában, amikor lehetősége volt rá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés