Hirdetés

Felháborodott Curtis, a koncertje után drogtesztet csináltattak vele

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Megállították a rendőrök Curtist az erdélyi koncertje után, az ellenőrzés során pedig egy drogteszt is előkerült. A rapper egy friss interjúban arról számolt be, hogy szerinte felismerték, ezért akarták tesztelni.

Az a baj, hogy még mindig ott tart a román hatóság, hogy egy magyar szervezésű fesztiválon az egyetlen odavezető úton minden magyar, vagy székely embert igazoltat. Nem tudom, hogy ez magyargyűlölet-e, de engem erre enged következtetni. Rommá szedik a kocsit, velem drogtesztet is csináltattak, ami egyébként negatív lett

- mondta Curtis a Talk44 című Youtube-műsorban, majd azt is hozzátette: egy ponton felháborodott, és nagyon ideges lett az intézkedés miatt, amit szóvá is tett. Elmondása szerint ezután a rendőr is normális lett, sőt magyarul kezdett el hozzá beszélni. Végül azt is felajánlotta, hogy a jegyzőkönyvet lefordítja nekik. Bár a kocsit átnézték, de nem találtak benne semmit.

A sztár a negatív élmény ellenére is jól érezte magát Sepsiszentgyörgyön, ahol a közönség vele együtt kiáltotta legújabb dalának a szövegét is - írja a Bors.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés