Hirdetés

Elszólta magát Curtis, ezzel csúnyán lebuktatta Kulcsár Edinát és Csutit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Már több mint egy év eltelt azóta, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentette, külön utakon folytatják az életüket. Azóta Edinára újra rátalált a szerelem, sőt az új párjával, G.w.M-mel első közös gyermeküket várják.

Viszont az egykori szépségkirálynő és Csuti szakításának még ma is érezni lehet az utószeleit, ráadásul újabb részletek láttak napvilágot a válásukkal kapcsolatban. Most azonban nem az egykori pár szólta el magát, hanem Curtis.

Curtis a #Bochkor című műsorban úgy nyilatkozott, hogy az elsők között tudta meg, hogy a sztárpár szakított. "Mikor Csuti barátnom szétment a feleségével, akkor az első voltam, aki hívta, hogy jöhet hozzám, amíg nincs jól és el akarja rendezni magában a dolgokat" - mondta a rapper, majd hozzátette, hogy ez pedig 2021 karácsonyán volt.

Ez pedig azt jelenti, hogy Edina és Csuti már az ünnepeket is külön töltötték, és a válásukat csak az ünnepek után két héttel jelentették be a közösségi oldalaikon. A szakítás bejelentése után nem sokkal később azonban kiderült, hogy a modellre újból rátalált a szerelem, ami sokaknak kifejezetten furcsa volt és senki sem számított rá - írja a Metropol.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés