Hirdetés

Csuti kis híján csalás áldozata lett, rengeteg pénzt ajánlottak neki

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az üzletembert e-mailben keresték meg a csalók, hogy közel hárommilliárd forintot örökölt. Csuti azonban résen volt, így szerencsére nem tudták átverni. 

"Egy tört magyarsággal íródott levelet kaptam egy bizonyos George Louistól. A levélben az állt, hogy az illető már korábban is keresett, mert egy azonos vezetéknevű illető, aki feltételezhetően a rokonom, hirtelen elhunyt, és gyermekek híján, én kapnám a mesés, közel hárommilliárd forintos örökséget" - kezdte a döbbenetes történetet Szabó András Csuti, aki azt is elárulta, mitől lett gyanús számára ez az üzenet. 

Mint mondta, alapvetően sztekptikus, a levél pedig több gyanús elemet is tartalmazott. Az üzletember nagyon odafigyel, mindig leellenőrzi az e-mail címet, amelyről levelet kap, és a csalók g-mailes címe nem tűnt számára megbízhatónak. Másrészt észrevette, hogy ezt az e-mailt rajta kívül másnak is elküldték. 

"És persze ott volt a levélben, hogy 50-50 százalékban osztozzunk az örökségen, amihez „csak” az adataimat kellett volna megadnom. Ez számomra már rengeteg felkiáltójel, és mindenki nagyon figyeljen, mert a csalók pillanatok alatt megkaparinthatják az adatait" - hívta fel a figyelmet az üzletember. 

Csuti a Blikknek azt is elmesélte, hogy már többször is megpróbálták átverni, de sosem dőlt be, nagyon elővigyázatos etekintetben, nyilvános wifit például sosem használ és kiemelten ügyel az adatai védelmére is. Hozzátette, hogy a nagyszülei sajnos nem voltak ennyire gyanakvók, és korábban az unokázós csalók áldozatául estek. 

A Naphíre legutóbb azt is megírta, hogy újra rátalált a szerelem Csutira. Az üzletember egy interjúban mesélte el, hogy egy nála sokkal fiatalabb, 26 éves lány rabolta el a szívét, aki egy vidéki városban él. Bár a szerelmesek a karácsonyt nem töltötték együtt, Csuti ugyanakkor megjegyezte, hogy ébredtek már egymás mellett. Az üzletember leszögezte azt is, ha a gyermekei nem tudják elfogadni a szíve választottját, akkor nem lehet nagy jövője a kapcsolatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés