Hirdetés

Csepregi Éva nem szokott politizálni, de lenyűgözi Szijjártó Péter

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Neoton Família sztárja, Csepregi Éva nemrég interjút adott a Mandinernek. Többek között elmesélte azt is, hogy lett belőle énekesnő, és a politikáról is elmondta a véleményét. 

Az énekesnő elárulta, gyerekként régész akart lenni, édesanyja álma pedig az volt, hogy orvos legyen. Később pedig éppen édesanyja kezdte el egyengetni énekesnői karrierjét, elsőként ő figyelt fel hangjára. 

Az interjúba szóba került a politika is, valamint Szijjártó Péter. Az énekesnő így méltatta a külügyminisztert:

Még nem volt külügyminiszter, amikor találkoztunk egy tévéműsorban, ahol elmondta, hogy nagyon szereti a Neotont. Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába

- mesélte Csepregi Éva, hozzátéve, hízelgő számára, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, mégis szereti a zenéiket. 

 Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik

- tette hozzá.

Az interjú készítője feltette a kérdést az előadónak: nem tart attól, hogy azt mondják majd hogy ő is a Fidesz embere? 

Politizálni nem szoktam, csak érzéseim vannak. És jó érzéssel tölt el, hogy jelenleg olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz-ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett. 

- fogalmazott. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés