Hirdetés

A pénzét, az ékszereit, majd a házasságát is feláldozta egy budapesti családanya, mert egy csaló a kedvenc színésze nevében írogatott neki

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Több mint ötmillió forinttal károsították meg az asszonyt, aki csak jegygyűrűjét nem adta oda érte.

A csaló azt hazudta Csillának a többek között a Sherlock című sorozatból ismert Martin Freeman nevében, hogy befagyasztották a számláit, ezért pénzre van szüksége - írja az Rtl.hu

A Facebookon rengeteg rajongói oldala van a színésznek, egy ilyen oldal üzenőfalára posztolt az akkor még házas Csilla 2020 tavaszán, majd pár nap múlva privát üzenetben jött a válasz. Mint mondta, a színész szereti tartani a kapcsolatot rajongóival, azon kívül teljesen hiteles angolsággal megírt üzeneteket kapott, ezért nem gyanakodott.

Chatelni kezdtek, az ismeretlen szerelmet ígért, ő ezt elhitte, sőt maga is érzelmeket kezdett táplálni kedvenc sztárja iránt.

Később aztán érzelmi és pénzügyi függőség alakult ki közöttük. Majd egyik nap az ismeretlen azt állította, hogy befagyasztották a vagyonát, és, hogy az ügyvédnek kell fizetnie pénzt, hogy segítsen neki felszabadítani ezt a vagyont. Két év alatt összesen ötmilliót utalt át a csalónak. Még egy csaknem másfél milliós kölcsönt is felvett. Végül az ellentmondásos válaszok után rájött, hogy átverték. Nemrég tett feljelentést, de mint mondja, a csaló nem csak őt, a családját is tönkretette. "Egy házasságot rúgtam fel" - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés