Hirdetés

Szerelmes lett egy magyar lány, tönkrement benne anyagilag

Nap Híre portré Nap Híre

Egymillió forintot csalt ki egy magyar lányból valaki, aki világsztárnak adta ki magát.

Teljesen tönkretette egy csaló egy magyar lány életét. A nőt csaknem egymillió forinttal rövidítette meg egy szélhámos - írja a Bors.

A lap azt írja, hogy a 41 éves magyar nő, Réka kedvenc énekese a brit Seal, az amerikai csaló pedig neki adta ki magát, így verte át.

A csaló az Instagramon hozott létre egy ál-Seal profilt, Réka elkezdte őt követni, majd egy üzenetet is küldött neki, amire a szélhámos reagált, és Whatsapp-on folytatták a beszélgetést.

A két fél még videotelefonált is egymással, és a csaló tényleg hasonlított a valódi Sealre. Réka elhitte, hogy még szerelem is szövődhet közöttük, Seal addigra ugyanis elvált feleségétől, Heidi Klumtól.

“Élveztem, amikor beszélgettünk. Tényleg azt hittem, hogy romantikus kapcsolatba léphetünk egymással. Valóban úgy nézett ki, mint Seal, és azt is mondta, hogy Amerikában él, ahogy az énekes is” - nyilatkozta Réka a lapnak.

A “kapcsolatuk” akkor vett fordulatot, amikor a szélhámos egy nagyobb összeget kért kölcsön Rékától, aki 900 ezret el is utalt neki. A csaló azonban követelőzni kezdett, a beszélgetésük átment zaklatásba. A nő ekkor tett feljelentést a rendőrségen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés