Hirdetés

Négygyermekes családapa az áldozata az M1-esen történt tömegbalesetnek

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hétvégén lapunk is beszámolt arról a brutális tömegbalesetről, ami az M1-es autópályán történt szombat délután Herceghalom térségében. Öt kamion és 37 autó ütközött össze, melyek közül több ki is égett.

Később az is kiderült, hogy a műszaki mentés során találtak egy holttestet is, méghozzá egy kiégett autóroncs alatt. A Blikk információi szerint az áldozat egy budapesti férfi volt, aki a feleségével és a kislányukkal utazott éppen.

A baleset miatt négy gyermek maradt félárván. A 44 éves N. Ádám ugyanis a helyszínen életét vesztette, feleségét súlyos, kislányukat pedig könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A férfi Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. A főváros egyik kertvárosi részén öt éve épült egy luxus lakópark, ide költözhettek be szép, új házukba, ahol nagy szeretetben nevelték négy gyermeküket - írja a lap.

Annyira sajnálom ezt a veszteséget. Ádám, te egy melegszívű ember vagy, ezt érzem az első találkozásunk óta. Csodálatos apa vagy. Annyira le vagyok sújtva. Nem akarom, hogy ez valóság legyen. Mindig az emlékezetünkben élsz

- búcsúzott Ádámtól az egyik rokona a Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés